Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Alpha: ontmoeten | vragen | ontdekken

Wat is Alpha?

Bij Alpha ontdek je in circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Klik hier voor een filmpje over wat Alpha is.

Voor wie?

Wil je meer weten over het christelijk geloof of ben je op zoek naar de zin van het leven? Dan is Alpha iets voor jou! Je ontmoet nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeën in een open, vriendelijke en informele setting. Weet u iemand wie u zou willen uitnodigen, maar weet u niet goed hoe, kijk hier naar een informatiefilm over hoe je Alpha bespreekbaar kunt maken. Er zit vast wel een manier voor je bij. Het filmpje start ook als u klikt op het plaatje rechts getiteld "Wie nodig jij uit"

Hoe werkt het?

Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in een kleine groep. Alpha is trouwens helemaal gratis.

Welkom!

Je bent van harte welkom! We starten op 12 maart 2024. Kijk op de site voor meer informatie: www.alphaveenendaal.nl

Heeft u een vraag? Stel hem direct via e-mail, klik hier! 

 

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: