Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Creatief

Op 22 september 1988 zijn we gestart met het ontmoetingscentrum 'Creatief'. Het ontmoetingscentrum is een initiatief van de diaconie van de Hervormde Gemeente Veenendaal. Het is onder andere bedoeld voor eenzamen, gehandicapten, AOW'ers, werklozen, WAO'ers, alleenstaanden en ook voor degenen die van de VUT-regeling gebruik maken. 

U bent van harte welkom voor een gezellig contact met daarbij een ontspannen creatieve tijdsbesteding. U kunt o.a. zijdeschilderen, volksschilderen, handletteren, kaarten maken, breien, haken, weven, pergamano. Verder kunt u spelletjes doen zoals sjoelen, dammen, schaken, rummikub. En u kunt natuurlijk zo maar wat bijpraten onder het genot van een kopje koffie of een glas thee. 

Tegen vergoeding van de kostprijs kunnen de werkstukken mee naar huis worden genomen of ter beschikking worden gesteld aan de kerk voor de bazar. Het eerste werkstuk dat wordt gemaakt is gratis. 

Jong en oud is hartelijk welkom. Kom gerust een keertje kijken!

Wanneer: iedere donderdagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur

Waar: Maranatha, Prins Bernhardlaan 26

Voor meer informatie: mevrouw T Hendriks, Buurtlaan-Oost 131, telefoon 572477. E-mail: truus.hendriks@outlook.com

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: