Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Thema-avonden Geloofsopvoeding

In vervolg op onze enquête over geloofsopvoeding hebben we in samenwerking met de HGJB een aantal thema-avonden over geloofsopvoeding georganiseerd.

Wij zijn er klaar voor; nu is het aan jullie om er aan mee te doen. De avonden starten om 19.45 uur en worden gehouden in Maranatha. Ze duren tot circa 22.00 uur. De avonden staan min of meer los van elkaar. Allemaal volgen zou mooi zijn, maar hoeft niet.

Data en thema's:

11 november 2021 - Puber in huis

Lastig zo’n puber in huis. Wat weet jij over de ontwikkeling van tieners. Welke rol kun je als ouders spelen in deze ontwikkeling. Deze avond staat o.l.v. Kees de Korte. Aanvang 19:45 uur.

8 december 2021 - Heilige Doop

Bijna al onze kinderen zijn gedoopt. Dat is mooi. Tijdens deze avond zal Ds. M.W. Westerink met ons stil staan bij de betekenis hiervan in ons dagelijks leven. Aanvang 19:45 uur.

9 februari 2022 - Mediagebruik

Dagelijks hebben we er mee te maken. Op onze mobiel komen de berichten één voor één binnen. Hoe ga je om met de media? Er is veel goed nieuws, er is veel slecht nieuws en er is ook nog fakenews. De blijde boodschap van het Evangelie heeft ons wat te zeggen. Aanvang 19:45 uur.

Opgave

Geef je op via een berichtje naar samengelovigopvoeden@gmail.com met vermelding van de avond, je naam en met hoeveel personen je komt of meld je bij één van onderstaande commissieleden.

Commissie geloofsopvoeding. (Esther van de Zandschulp, Christine Thoutenhoofd, Mirjam van Rinsum, Francien Mgbemena, Hinke Blok, Gijsbert Bos, Ab van der Roest en Jacob Dogterom)

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: