Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Jeugdvereniging Menorah

Welkom op de pagina van JV Menorah! Hier vind je informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe jij mee kunt doen. Je bent welkom!!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van ongeveer 40 jongeren van 16 jaar en ouder. Om de week op de zondagavond komen we bij elkaar. De helft van de keren eten we voorafgaand ook met elkaar na de kerkdienst. De JV avonden staan in het teken van samen leren over het woord van God. Dit doen we door met elkaar te zingen, te bidden, de onderlinge gesprekken met elkaar en de inleidingen die gegeven worden door de JV-ers of gemeenteleden. Ook is er naast dit serieuzere deel ruimte voor een hoop gezelligheid!

Naast de zondagavonden is er eens per maand een activiteit op de vrijdag- of zaterdagavond. Op deze avonden gaan we bowlen, poolen, lasergamen of doen we iets anders leuks. Als hoogtepunt van het seizoen gaan we elk jaar met elkaar op kamp.

Het bestuur

Janneke van Leeuwen – Communicatie
Albert Jan Nap – Financiën
Dianne Thoutenhoofd – Bezinning
Joram Kleiberg – Activiteiten
Jacobiene van de Lagemaat – Algehele leiding, pastoraat
Frank Thoutenhoofd – Algehele leiding, pastoraat

Contact

We komen op zondagavonden altijd bij elkaar in Maranatha, het gebouw naast de Julianakerk (Prins Bernhardlaan 26).

Heb je een vraag? Zou je graag een keertje langskomen, maar wil je liever eerst iets meer weten? Neem dan contact met ons op door een e-mailtje te sturen via deze mail-link.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: