Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Jeugdvereniging Menorah

Welkom op de pagina van JV Menorah! Hier vind je informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe jij mee kunt doen. Je bent welkom!!

Wie zijn wij?

Wij zijn ongeveer 50 jongeren van 16 jaar en ouder, die elke 2 weken op zondagavond bij elkaar komen. Samen hebben we veel lol, maar hebben we ook een mooie tijd met God. Dit doen we door samen te zingen, te bidden, met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar inleidingen door JV'ers of gemeenteleden.

Naast de activiteiten op zondagavond zien we elkaar ook vaker in het weekend. Regelmatig worden er chillavondjes georganiseerd of gaan we iets gezelligs doen in het weekend. We organiseren bijvoorbeeld activiteiten als strandwandelen, lasergamen, survivallen en themafeestjes. Ook gaan we elk jaar met elkaar op kamp.

Het bestuur

Annelies Jansen – Activiteiten
Thera Gaasbeek – Financiën en Catering
Simon van Lunteren – Bezinning
Elvera van de Haar – PR en communicatie
Willeke van Engelenburg – Algehele leiding, Pastoraat
Michel Schippers – Algehele leiding, Pastoraat

Contact

We komen op zondagavonden altijd bij elkaar in Maranatha, het gebouw naast de Julianakerk (Prins Bernhardlaan 26).

Heb je een vraag? Zou je graag een keertje langskomen, maar wil je liever eerst iets meer weten? Neem dan contact met ons op door een e-mailtje te sturen via deze mail-link.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: