Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Adventspakket van de commissie geloofsopvoeding

Adventspakket van de commissie geloofsopvoeding

Een Kind is ons geboren

Vanuit de commissie geloofsopvoeding bieden we weer de mogelijkheid om een pakket te bestellen. Beleef met elkaar als gezin de Adventstijd.

In dit adventspakket van Evangelistek neemt Sem ons mee voor een kijkje achter de deur. We gaan kijken in verschillende huizen in Bethlehem en in andere plaatsen. We ontdekken daar veel verschillende dingen en mogen ons verwonderen over hét kerstverhaal dat al deze huizen samen vertellen.

Iedere dag tellen we af met het huis waar we over gelezen hebben middels de aftelkalender. Verder biedt dit goed gevulde pakket een bijbelleesrooster, vier uitgewerkte gezinsmomenten, een uitdeelplaat, pittenhuisje, weekkaarten, een zakje kruiden met een recept en een prachtig knutselproject van zes creatieve verwerkingen rondom deze huizen. Ook is er aandacht voor oudere kinderen in de uitwerking van de gezinsmomenten en een escaperoom.

In het pakket zit ook een bouwplaat met op eenvoudige wijze het verhaal van Kerst. Deze plaat is ook erg geschikt als uitdeelplaat voor evangelisatiemomenten.

Kosten zijn €19,95

https://shop.goedinvorm.nu/collections/all/products/advent-gezinspakket-een-kind-is-ons-geboren

 

Vertelkaarten - adventsslinger
Hippe adventskalender voor jonge kinderen: de adventsslinger van de Wonderwolk. Speciaal ontwikkeld om met peuters en kleuters toe te leven naar kerst. Hang samen met je kind elke dag een kaartje op en beleef iedere dag een stukje van het kerstverhaal.

https://www.dewonderwolk.nl/product/adventsslinger-adventskalender/

 

Zonder kralenslinger: 10,00

Met kralenslinger: 19,50

 

 

Adventgesprekskaarten
De adventsslinger ontgroeit? Niet getreurd, met deze Advent gesprekskaarten  van de Wonderwolk is het een feest om naar kerst toe te leven.
Met deze 24 Advent gesprekskaarten lees, leer en spreek je samen over de profetieën en beloftes rondom de geboorte van Jezus.
Iedere kaart brengt je iets dichter bij kerst, hang ze op of zet ze op een mooi plekje neer.

Hoe gebruik je de kaarten?

https://www.dewonderwolk.nl/product/advent-gesprekskaarten/

Zonder kralenslinger: €12,50
Met kralenslinger: €22,50

Naar overzicht

Geplaatst door:

Wijnand van Lunteren

Datum:

30 september 2028

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: