Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Commissie geloofsopvoeding

Commissie geloofsopvoeding

Vanuit de commissie geloofsopvoeding bieden we weer de mogelijkheid om een gezinspakket te bestellen. Beleef met elkaar als gezin de lijdenstijd middels een 'reisgids naar Pasen'.

We maken een reis langs verschillende steden op weg naar het kruis op Golgotha en zelfs nog verder, tot aan het lege graf op paasmorgen. Onderweg ontdekken we hoe God de eeuwen door Zijn route uitstippelt. De Heere Jezus wilde lijden en sterven om ons, alleen door genade, een goede eindbestemming te kunnen geven. Door Zijn opstanding is dat mogelijk. Hij leeft en geeft leven! Het pakket kost €16,50.

Daarnaast is er een pakket dat vooral op de jongere kinderen gericht is. Dit pakket wordt verzorgd door Wonderwolk. Het pakket kost €8,95 Voor beide pakketten geldt dat we u vragen om bij te dragen naar vermogen. Aanmelden kan via een mailtje naar samengelovigopvoeden@gmail.com T/m 9 februari o.v.v uw naam en adres en het pakket van uw keuze.

Naar overzicht

Geplaatst door:

C.W. van Lunteren

Datum:

28 januari 2022

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: