Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Grote schoonmaak Julianakerk

Grote schoonmaak Julianakerk

Jaarlijkse grote schoonmaak

D.V. woensdag 17 juni en dinsdag 23 juni zal de grote schoonmaak van de Julianakerk gehouden worden. Vanaf 18.30 uur bent u welkom om een helpende hand te bieden. Het is een enorme klus en ook mannenhulp wordt zeer gewaardeerd! Vanaf 1 juli hopen we weer met meer mensen in de kerk te zijn en het zou fijn zijn om ook dan in een schone kerk te kunnen zijn. Tot nu toe hebben we bijgehouden wat noodzakelijk was. Er staan 2 data gepland omdat we ook met de schoonmaak niet met meer dan 30 personen mogen zijn. Om dit alles in goede banen te leiden is het deze keer noodzakelijk als u even door wilt geven of u kunt helpen en wanneer. Dit kan via de mail (erwin.erika@kpnplanet.nl), of via een whatsapp bericht op 06-18057561, als u liever wilt bellen dan kan dat het beste op 0318-508089.

Neemt u zelf u schoonmaakspullen mee? Wellicht ten overvloede maar blijf thuis als u klachten heeft zoals in de RIVM richtlijn vermeld staan.

Zit- en rugkussens

Alle kussens worden uit de kerk gehaald; deze kunnen worden opgehaald op de schoonmaakavonden. De kussens worden buiten onder de luifel bij de hoofdingang gelegd. Voorlopig zullen persoonlijke kussens per dienst mee naar de kerk en ook weer mee terug naar huis moeten worden genomen. In de periode dat er 100 mensen in een kerkdienst mogen zijn, is het niet mogelijk om op de “eigen” plek te zitten, er worden plaatsen aangewezen en er is geen mogelijkheid om door de kerk te lopen om een kussen ergens op te halen. We hopen op uw begrip en medewerking.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Fenneke van den Heuvel

Datum:

19 juni 2020

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: