Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Voedselestafette

Voedselestafette

Doe jij ook weer mee? Het zou mooi zijn als we veel kunnen inzamelen voor onze naaste die door omstandigheden veel minder hebben dan wij. Dat is ook een Bijbelse opdracht. "Wat we ook doen aan de minste van onze broeders/zusters, dat mogen we doen in de Naam van Jezus en doen we voor Hem", Mattheüs 25 vers 40. Wij vragen om gebed dat deze inzameling goed mag verlopen, dat er vanuit liefde wordt gegeven en dat de mensen die ontvangen mogen gezegend mogen worden en hun omstandigheden mogen verbeteren. Wij rekenen op royale medewerking. En gezien de resultaten van de vorige twee keren hebben we hier zeker vertrouwen in!

In de maand juni hopen we als gemeente weer mee te doen aan de voedselestafette voor de Voedselbank. Op dit moment maken 185 huishoudens gebruik van deze hulp. Zondag 27 mei worden er tassen en een flyer met info + boodschappenlijstje uitgedeeld. De hele maand juni kunnen de boodschappen worden ingeleverd op zondag achter in de kerk en in Maranatha, en doordeweeks op een aantal adressen (zie Veens Kerkblad/Weekbrief).

*Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om boodschappen te doen, dan kunt u ook geld geven, Er hangen in de kerk emmertjes naast de zendingsbussen waar u geld in kunt doen, dan doen wij de boodschappen. Ook kunnen de boodschappen eventueel bij u worden opgehaald. Dan kunt u één van de bovenstaande personen bellen.

*Verder kunt u in de maand juni taarten bestellen waarvan de opbrengst helemaal wordt besteed aan boodschappen voor de Voedselbank. Appeltaart: 10 euro, Monchoutaart: 11,50 euro of boterkoek: 6,50 euro. Graag uiterlijk 3 dagen van te voren bestellen.

*Als afsluiting van deze estafette willen we een pannenkoekenbuffet organiseren in het kader van "eten voor eten". Op zaterdag 30 juni tussen 17 en 18.30 uur zijn jullie van harte welkom in Maranatha. De kosten hiervoor zijn 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. De opbrengst hiervan gaat ook naar de Voedselbank. Wel graag opgeven hiervoor, dit kan vanaf 10 juni via een inschrijflijst achter in de kerk en in Maranatha.

We zoeken ook nog extra bakkers voor de pannenkoeken. Wie bakt er mee? 

Namens ons estafette-team, met vriendelijke groet, Fennie Lier en Maaike Verboom

Naar overzicht

Geplaatst door:

C.W. van Lunteren

Datum:

25 juli 2020

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: