Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Helpende hand

Omzien naar elkaar

Staat u er alleen voor en heeft u daar moeite mee? Heeft u een ziekte of een beperking, waardoor u bepaalde dingen even niet zelf kunt? Dan is De Helpende Hand misschien iets voor u. De Helpende Hand is er niet voor medische of andere professionele hulpverlening, maar voor praktische hulp bij alledaagse activiteiten voor een korte periode (circa zes weken). Is dit precies wat u nodig heeft en bent u lid van de Hervormde gemeente van Veenendaal? Twijfel dan niet langer en neem contact op met De Helpende Hand.

Omzien naar elkaar... omdat we geloven dat Jezus Christus ons hiertoe geroepen heeft.

Welke hulp?

Praktische hulp bij uiteenlopende (zorg)vragen. Denk bijvoorbeeld aan:

Vrijwilliger worden?

Bent u iemand die graag een ander helpt door wat te klussen? Maakt u tijd voor koffie en een praatje met een oudere die zich alleen voelt? Haalt u gelijk even boodschappen voor een buur die dat zelf niet meer kan? Bent u de ‘taxi’ voor iemand die moeilijk ter been is? Dan bent u geknipt om vrijwilliger te worden voor De Helpende Hand. Interesse? Stuur een e-mail naar het e-mailadres van uw eigen wijk voor meer informatie of om u aan te melden.

Hulp voor een ander?

Kent u een gemeentelid dat de hulp van De Helpende Hand kan gebruiken? Dan kunt u deze persoon aanmelden via het genoemde mailadres. Maar niet voordat u dit eerst met de persoon zelf heeft besproken en diegene u ook toestemming heeft gegeven. Alleen dan kan De Helpende Hand in actie komen.

Goed om te weten:

Andere hulp/zorg nodig?

Heeft u meer hulp nodig dan De Helpende Hand u kan bieden? Dat begrijpen wij heel goed. Sterker nog, wij gunnen ieder gemeentelid dat hij/zij zich omringd weet door een kring van vertrouwde mensen. Want eigenlijk kan niemand zonder vrienden en geloofsgenoten; iemand die naar u omziet en die u bijstaat in de dingen van het leven. De zorgen, de vragen en het geloof. Weet dan dat u een beroep kunt doen op de Hervormde gemeente. Bent u benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om dit met u en uw eventuele familie te bespreken. 

Contact 

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van De Helpende Hand? Vul dan onderstaande gegevens in. De Helpende Hand zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: