Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Gebedskring

Al lange tijd heeft u niets van ons vernomen. Corona en ons kleine aantal deed ons in het najaar besluiten om eenmaal per twee weken samen te komen in Maranatha. Dat hebben we in kleine kring tot half december voortgezet. Onlangs hadden we onze eerste samenkomst in het nieuwe jaar. We hebben het voornemen vanaf dinsdag 1 februari weer wekelijks bijeen te komen. De kleine zaal van Maranatha is dan niet bezet en we maken dankbaar van deze ruimte gebruik. Daarin is afstand houden bij beperkte groepsgrootte geen probleem. De gebedsgroep bestaat momenteel uit 7 personen, die echter lang niet altijd aanwezig (kunnen) zijn. Mocht u graag mee bidden voor allen en allerlei in onze gemeente, dan van harte welkom! Vanaf 1 februari dus weer elke dinsdag (behalve in schoolvakanties) om 20 uur in Maranatha. 

Bijbelkring  

Leer Gods Woord (nog) beter kennen. Word bemoedigd in het geloof. Geef en ontvang meeleven. Bid voor elkaar en voor de gemeente. 
Er zijn in de gemeente rondom de Julianakerk diverse Bijbelkringen actief. Met elkaar bestuderen de leden gedeelten uit het Oude of Nieuwe Testament, meestal aan de hand van een (jaarlijks wisselend) Bijbelstudieboekje. 
De kringen komen ongeveer eens per maand bij elkaar bij kringleden thuis. Er zijn kringen op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagavond. Maar er kunnen nog altijd nieuwe kringen bij. 

 

Maaltijdkring 

Al een aantal jaren zijn er binnen de Julianakerk maaltijdkringen. Een maaltijdkring is een groep mensen van alle leeftijden die samen eet. 
Eet u vaak alleen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Dan is de maaltijdkring iets voor u! 

Eens in de 3 à 4 weken kom je met een groep van 8 tot 12 personen bij elkaar. De maaltijden worden in principe afwisselend door de deelnemers bereid. Maar ook als je niet de mogelijkheid hebt om te koken ben je van harte welkom. De maaltijden duren ongeveer 1,5 uur. 

Meer informatie? Tya Versteeg of Willy Jongeneel. 

Klaar voor de start!

Als je trouwt verandert er heel wat in je leven. Je verlaat (definitief) je ouderlijk huis en begint samen met je vriend(in) een nieuw gezin. Dat is iets waar je vast al wel naar uitkijkt. Speciaal voor jullie is er deze huwelijksvoorbereiding. In vier avonden wordt met enkele stellen een aantal belangrijke aspecten van het huwelijk besproken. Aan de orde komen: 

Vragen of aanmelden: Bert en Evelien van Wijk.

Jongvolwassenenkring

De jongvolwassenenkring is ontstaan uit een groep belijdeniscatechisanten.Onder leiding van één van de predikanten komen zij samen. Meer informatie via het kerkblad of via de predikanten.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: