Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Bijbelkring  

Leer Gods Woord (nog) beter kennen. Word bemoedigd in het geloof. Geef en ontvang meeleven. Bid voor elkaar en voor de gemeente. 

Er zijn in de gemeente rondom de Julianakerk diverse Bijbelkringen actief. Met elkaar bestuderen de leden gedeelten uit het Oude of Nieuwe Testament, meestal aan de hand van een (jaarlijks wisselend) Bijbelstudieboekje. 

De kringen komen ongeveer eens per maand bij elkaar bij kringleden thuis. Er zijn kringen op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagavond. Maar er kunnen nog altijd nieuwe kringen bij. 

Meer informatie: Jacob Dogterom. 

Gebedskring

“Weest in geen ding bezorgd; maar laat uw begeerten in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God.” (Filippenzen 4:6) 
De gebedskring is een uur van samenzijn. We lezen uit de Bijbel, praten, zingen, danken en bidden. We komen op dinsdagavond bij elkaar in Maranatha. 

Graag willen we iedereen van harte uitnodigen om mee te bidden voor onze gemeente. U en jij bent iedere dinsdagavond van 20.30 (inloop vanaf 20.25 uur) tot uiterlijk 21.00 uur van harte welkom op de zolder van Maranatha. Verzoek om voorbede aan huis via Erik van den Heuvel, Aad Huizer of Ellen van der Linden. 
Gebedspunten zijn door te geven aan de wijkouderling.
Er is een vaste kern van bidders, maar we vinden het altijd fijn wanneer er mensen meedoen. Kom gewoon eens langs. Hartelijk welkom! 

Maaltijdkring 

Al een aantal jaren zijn er binnen de Julianakerk maaltijdkringen. Een maaltijdkring is een groep mensen van alle leeftijden die samen eet. 

Eet u vaak alleen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Dan is de maaltijdkring iets voor u! 

Eens in de 3 à 4 weken kom je met een groep van 8 tot 12 personen bij elkaar. De maaltijden worden in principe afwisselend door de deelnemers bereid. Maar ook als je niet de mogelijkheid hebt om te koken ben je van harte welkom. De maaltijden duren ongeveer 1,5 uur. 

Meer informatie? Tya Versteeg of Willy Jongeneel. 

Klaar voor de start!

Als je trouwt verandert er heel wat in je leven. Je verlaat (definitief) je ouderlijk huis en begint samen met je vriend(in) een nieuw gezin. Dat is iets waar je vast al wel naar uitkijkt. Speciaal voor jullie is er deze huwelijksvoorbereiding. In vier avonden wordt met enkele stellen een aantal belangrijke aspecten van het huwelijk besproken. Aan de orde komen: 

Vragen of aanmelden: Bert en Evelien van Wijk.

Jongvolwassenenkring

(nog tekst toevoegen)

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Pr. Bernhardlaan 26, 3901 CC Veenendaal 
wijk 1, Noord: Ds. H. Russcher
wijk 7, Dragonder: Ds. M.W. Westerink
Route berekenen

Julianakerk Veenendaal

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: