Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

App van de Julianakerk

App van de Julianakerk

Klik hier om direct op internet de informatie uit de Julianakerk-app te bekijken als u een account heeft.
Het meeste nieuws verschijnt dagelijks in de Julianakerkapp.

Heeft u de Julianakerkapp nog niet? Download de app in de App-Store of Play Store van uw mobiele telefoon (zoek op Julianakerk Veenendaal) of
• Klik hier om de Apple app te installeren.
• Klik hier om de Android app te installeren.
• U kunt ook gebruik maken van de QR-code

Account aanmaken
Als u de app hebt gedownload, vult u uw e-mailadres in. De beheerder van de app controleert of uw gegevens bij ons bekend zijn. Zo ja, dan wordt vervolgens de aanvraag goedgekeurd. Op dat moment kunt u een account aanmaken. Het is nodig in ieder geval een profielfoto en e-mailadres te delen (dit met het oog op de onderlinge herkenbaarheid, maar ook om te waarborgen dat iemand zich niet als iemand anders voordoet). Maar het liefst ook uw adresgegevens en/of telefoonnummer. Zo kunt u zien welke gemeenteleden bij u in de buurt wonen en is onderling contact gemakkelijker. Ook kunt u hier een korte beschrijving toevoegen.

Tip: vermeld uw tussenvoegsel (van, de, van den etc.) met kleine letters. Indeling gebeurt op de achternaam met een hoofdletter.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Wijnand van Lunteren

Datum:

25 februari 2024

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: