Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van wijk 1 - Noord - wijkpredikant of scriba van wijk 7 - Dragonder.

Eredienst ten tijde van het coronavirus

Eredienst ten tijde van het coronavirus

Broeders en zusters,

Naar aanleiding van de besluiten van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus hebben de kerkenraden van de wijkgemeenten rondom de Julianakerk, in overeenstemming met de landelijke richtlijnen, besloten dat de openbare kerkdiensten en bijeenkomsten in aangepaste vorm zullen plaatsvinden. Dat betekent dat er vanaf 1 oktober enkele wijzigingen zijn doorgevoerd in het gebruiksplan en de samenkomsten aan andere voorwaarden zullen voldoen, dan we inmiddels na 3 maanden gewend waren.

Vanaf 1 oktober zullen we in de diensten (naast de medewerkers) met nog ca. 165 gemeenteleden samenkomen in de erediensten. Belangrijk blijft dat we de anderhalvemeterregel aanhouden. Voor overige bijeenkomsten zal met maximaal 30 aanwezigen gerekend worden, behalve catechisaties en clubwerk met de kinderen en jongeren tot 18 jaar. Alle wijzigingen staan beschreven in het nieuwe gebruiksplan waarnaar hieronder zal worden verwezen. 

Voor de kerkdiensten, de kinderoppas en alle overige bijeenkomsten gelden regels die vastgelegd zijn in een door de kerkenraden goedgekeurd gebruiksplan. 
Lees hier het opgestelde gebruiksplan

Aanmelding vanaf 1 juli 2020

Het is noodzakelijk dat u zich vanaf 1 juli vooraf aanmeldt voor de kerkdiensten via https://julianakerk.kerkdienstaanmelden.nl/
Ondervindt u problemen met de aanmelding, wilt u dan telefonisch contact opnemen met de scriba van uw wijkgemeente? Digitale uitzending van de dienst

Op zondag vinden er twee rechtstreekse uitzendingen vanuit de Julianakerk plaats: om 09:30 uur en om 17:00 uur. 

De kerkdienst is live te bekijken via de livestream van kerkdienstgemist.nl. 
Daarnaast is de dienst te beluisteren via deze pagina, kerkradio en internet.

Collecten via de volgende bankrekeningnummers

Informatie over het doen van uw giften is hier te vinden. 

Weekbrief en kerkboekje

De weekbrief is te bereiken via deze pagina. Het kerkboekje voor de kinderen is hier te vinden. 

 

Van harte Gods onmisbare zegen toegebeden, in het vertrouwen dat de Heere voor ons zorgt. 
Namens de kerkenraden Noord en Dragonder

Naar overzicht

Geplaatst door:

C.W. van Lunteren

Datum:

1 oktober 2020

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: